Soorten Letselschade

Als u een ongeluk krijgt, kunt u te maken krijgen met letselschade. Dit is materiële of immateriële schade die veroorzaakt is door het ongeluk. Voor een vergoeding van deze schade kunt u Slot Letselschade inschakelen.

Vul voor gericht advies onze Claimwijzer in

Wat is letselschade?

Letselschade is de lichamelijke en psychische schade die iemand oploopt door een ongeluk dat iemand anders veroorzaakt. Denk aan een verkeersongeluk, medische fout of arbeidsongeval. Voorbeelden van letselschade zijn botbreuken, whiplash, dwarslaesie, brandwonden, dierenbeten en hersenletsel. Maar letselschade hoeft niet alleen lichamelijk letsel te zijn. Ook psychisch letsel is een vorm van letselschade. Denk hierbij aan trauma’s, depressies, angst en slecht slapen. Letselschade kunt u overal oplopen.

Hebt u letselschade opgelopen door één van deze oorzaken? Vul onze claimwijzer in

Gevolgen van letselschade

Na een ongeluk komt er veel op een slachtoffer af. Er kan sprake zijn van tijdelijke letselschade, maar ook van letselschade van blijvende aard. De gevolgen kunnen groot zijn; u kunt bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken en uw inkomen verliezen. Of u kunt in huis weinig meer doen, waardoor u betaalde hulp in moet schakelen. Dergelijke schade moet – voor zover mogelijk – vergoed worden door de veroorzaker. Slot Letselschade helpt u hierbij.

Slot Letselschade staat aan uw kant

Slot Letselschade komt op voor de slachtoffers en werkt niet voor verzekeraars. Wij behartigen uw belangen en procederen waar dat nodig is. Met een letselschade specialist of advocaat van Slot Letselschade staat u niet alleen. We brengen uw letselschade in beeld, steunen u in het hele letselschadetraject en zoeken voor u de beste oplossing. In de meeste gevallen krijgt u hierin gratis rechtsbijstand, omdat de veroorzaker na erkenning van de aansprakelijkheid alle kosten moet vergoeden.

Slot Letselschade helpt letselschade slachtoffers in heel Nederland. Wij nemen alle tijd voor uw vragen en komen bij u thuis wanneer u bijvoorbeeld te veel hinder ondervindt van uw lichamelijk klachten. Hierdoor hebben wij veel tevreden cliënten in heel Nederland.

Route naar ons kantoor