Meestal kost onze bijstand u helemaal niets.

Want bij letselschadezaken geldt: als de wederpartij aansprakelijkheid erkent, kunt u de kosten verhalen op de wederpartij. Uw advocaat kost u dan niets. De letselschadespecialist van Slot Letselschade geeft bij het begin van de zaak aan waar u aan toe bent.

Second opinion

Verkeers- en arbeidsongevallen
Bij Slot Letselschade is de second opinion kosteloos in geval van een verkeersongeval of arbeidsongeval, als u besluit op grond van de second opinion de zaak aan ons over te dragen.

Als u besluit de zaak niet aan ons over te dragen dan dient u de kosten te voldoen als de wederpartij de aansprakelijkheid heeft erkend. Indien de aansprakelijkheid niet is erkend, dan dienen nadere afspraken te worden gemaakt over de vergoeding van onze werkzaamheden.

No cure No pay: wanneer wel en wanneer juist niet?

Soms kan No Cure No Pay een voordeel geven. Bijvoorbeeld als de aansprakelijkheid moeilijk is vast te stellen, of als er moet worden geprocedeerd. Maar ook dan moet goed worden beoordeeld of No Cure No Pay wel de beste oplossing is. Want No Cure No Pay is en blijft altijd een dure sigaar uit eigen doos. U betaalt namelijk een deel van uw eigen schadevergoeding aan uw rechtsbijstandverlener en u houdt dus zelf minder over.

Meestal is een No Cure No Pay afspraak helemaal niet nodig. Want als de aansprakelijkheid vaststaat, kunt u uw kosten bij de aansprakelijke partij neerleggen. In dat geval hoeft u niets te betalen en moet u dus ook geen No Cure No Pay afspraken maken!

Meestal kost onze bijstand u helemaal niets, dus ook geen percentage van uw schadevergoeding!

Contact opnemen is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

– Bel ons op 030-6980690

– Stel uw vraag via ons contactformulier

VERTEL ONS UW VERHAAL

Route naar ons kantoor