Waarom Slot Letselschade?

Waarom kiezen voor Slot Letselschade? Als slachtoffer van letselschade krijgt u bij Slot Letselschade de best mogelijke bijstand en adviezen. Wij lichten dat graag toe.

Uw belang staat voorop

Slot Letselschade staat altijd aan uw kant; dus aan de kant van het slachtoffer. Ons team van ervaren letselschadespecialisten werkt niet voor verzekeraars. Omdat we een advocatenkantoor zijn, kunnen we zonodig procederen, iets waar verzekeraars ter dege rekening mee houden.

Verstand van whiplash

Veel belangenbehartigers vinden whiplash zaken maar lastig. Ze gaan vaak veel te makkelijk mee in de praatjes over dat het wel meevalt, dat het wel weer overgaat. Zelfs als de klachten al jaren duren.

Bij Slot Letselschade nemen we onze cliënten en hun klachten wel serieus. En houden we de rechtspraak niet alleen bij, maar zorgen we ook regelmatig zelf voor belangrijke uitspraken ten gunste van de slachtoffers.

Deskundige en integere rechtshulp

Als letselschadeslachtoffer komt er erg veel op u af. U moet herstellen van uw letsel en dat kost energie, aandacht en tijd. Die rust hebt u vaak niet omdat er veel geregeld moet worden. Er zijn allerlei kosten die weer leiden tot financiële problemen. Bovendien is vrijwel alles nieuw en onbekend. Dat leidt vaak tot onzekerheid en angst voor de toekomst.

Slot Letselschade biedt gedegen juridische kennis, invoelingsvermogen en oprechte aandacht. Als u dat wilt, komen wij voor een eerste gesprek bij u langs. In de loop van de verdere behandeling is er veel contact. Uiteraard wordt u steeds op de hoogte gehouden van de correspondentie met de wederpartij en anderen.

Altijd up-to-date kennis

Bij Slot Letselschade krijgt u altijd het beste advies. Onze specialisten beschikken over veel ervaring en kennis. Om deze kennis up-to-date te houden, volgen zij jaarlijks cursussen.

Slot Letselschade is aangesloten bij:

Altijd dichtbij

Ons kantoor bevindt zich centraal in Nederland; in Zeist. We komen bovendien bij u langs, als u dat wilt. Dichterbij kan niet.

VERTEL ONS UW VERHAAL

Route naar ons kantoor