OnlineSchadestaat

Bij Slot Letselschade lopen we graag voorop. Daarom maken we gebruik van OnlineSchadestaat. Met OnlineSchadestaat kan uw schade eenvoudig online worden bijgehouden. Dit kunt u zelf doen, of als u dit liever heeft kunnen wij dit voor u doen. Ook de betalingen van de aansprakelijke partij worden er in verwerkt en de wettelijke rente wordt automatisch berekend. Zo heeft u altijd inzicht in de stand van zaken, 24 uur per dag

Bestaande clienten kunnen direct inloggen bij OnlineSchadestaat.

Inloggen OnlineSchadestaat

Hieronder leggen we graag uit hoe we de OnlineSchadestaat gebruiken en wat u er mee kunt.

OnlineSchadestaat is hét portal waarin slachtoffers en behandelaars op een eenvoudige wijze de schadestaat kunnen opbouwen t.b.v. de claim die bij de verzekeraar neergelegd moet worden. Inclusief de wettelijke rentecalculatie. Het is dus niet een alleen een tool voor onze medewerkers. Het is vooral ook een tool om met u samen te werken. Door gebruik te maken van dit platform kunnen onze medewerkers u efficiënter helpen en is het voor gemakkelijker in te zien uw zaak ervoor staat.

Wees gerust, de OnlineSchadestaat is geen vervanging voor uw behandelaar. Onze persoonlijke aanpak blijft leidend in de afhandeling en ons contact met u. Deze tool helpt ons alleen slimmer te werken.

“Snel, accuraat en overzichtelijk. Het werken met Onlineschadestaat is een echte professionaliseringsslag gebleken. Het opstellen en bijwerken van een schadestaat gaat veel sneller en gestructureerder. Omdat veel rekenwerk op de achtergrond plaatsvindt is de kans op fouten veel kleiner. De lay-out is zeer overzichtelijk en het automatisch berekenen van de rente met verrekening van voorschotten is een echte eye-opener voor zowel ons als onze clienten.”
Coen de Koning

Meer informatie kunt u natuurlijk terugvinden op www.onlineschadestaat.nl

Route naar ons kantoor