WE KOMEN GRAAG BIJ U LANGS

Er zijn veel manieren waarop u letselschade op kunt lopen. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout, besmetting met een virus zoals legionella of een ongeluk in uw privé omgeving.

Als letselschade slachtoffer komt u vaak al snel voor hoge kosten te staan. Aansprakelijke partijen staan meestal niet te trappelen om uw schade te vergoeden. Dan is het goed om te weten dat wij aan uw kant staan, de kant van het slachtoffer. Ons team van ervaren letselschade advocaten en juristen werkt niet voor verzekeraars. Dat is een weloverwogen en principiële keuze.

Wij staan alleen slachtoffers bij

Slot Letselschade is een advocatenkantoor met uitgebreide ervaring bij het behandelen van letselschade zaken. Wij treden voor u op tegen de wederpartij (voornamelijk grote verzekeringsmaatschappijen) en nemen u veel zorgen uit handen. Slot Letselschade helpt alleen slachtoffers, omdat we liever hulp bieden aan degenen die het echt nodig hebben.

Slot Letselschade treedt al jaren succesvol op voor slachtoffers. Soms in zaken die de pers haalden, veel vaker in zaken die niet bekend zijn geworden, maar waarin de slachtoffers onze hulp net zo hard nodig hadden en die hulp ook kregen.

Wij werken in heel Nederland. Dus u kunt altijd bij ons terecht. Als u dat op prijs stelt of als u door het letsel niet in staat bent ons kantoor te bezoeken komen we bij u langs voor een eerste gesprek.

Menselijke maat

Advocaten heb je in soorten en maten, maar bij Slot Letselschade doen we graag normaal. Het is van groot belang dat u begrijpt wat er gebeurt in uw zaak en dat u zich op uw gemak voelt bij de wijze waarop wij met u en uw belangen omgaan. We zorgen dat we niet teveel zaken innemen, zodat we alle slachtoffers op een persoonlijke wijze van dienst kunnen zijn.

U heeft behoefte aan deskundige hulp en aan de wetenschap dat u steeds als mens en niet als nummer wordt behandeld. Daar staan wij voor. Of zoals we het zelf zeggen:

Wij werken met een warm hart, maar houden het hoofd koel.

Een advocatenkantoor kan meer, maar kost u niets meer

Slot Letselschade kan als advocatenkantoor meer dan een gewoon letselschadekantoor.
Wij nemen het voor u op tegen alle partijen, of het nu gaat om grote verzekeraars of hun advocaten. Als advocatenkantoor kunnen we zelf procederen en doen dat ook als dat in uw belang is. Iets dat gewone letselschadekantoren zonder advocaten niet kunnen en niet doen.

Omdat verzekeraars liever niet procederen, maar weten dat wij dat wel doen als dat nodig is, respecteren ze ons. Onze onderhandelingspositie is daardoor sterker en daar profiteert u van.

Kosten

U hoeft zich meestal geen zorgen te maken over de kosten, omdat deze bijna altijd kunnen worden teruggevorderd van de aansprakelijke partij. In de meeste gevallen kost onze hulp u absoluut niets. Wij kosten wij u dus niets meer dan een gewoon letselschadekantoor.

Waarom zou u dan genoegen nemen met minder?

Up to date kennis en uitstekende service

Onze kwaliteit is gegarandeerd door onze uitgebreide ervaring, de vele cursussen die we volgen en het toezicht op ons werk door de Nederlandse Orde van Advocaten. Onze medewerkers worden niet volgestouwd met zaken. Daardoor is er steeds ruimte voor persoonlijk contact, komen we regelmatig bij u langs en krijgt u altijd een op uw situatie toegesneden inhoudelijke reactie in plaats van onpersoonlijke mailtjes en standaard brieven.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel ons zonder verplichting op nummer 030-6980690 of vul ons contactformulier in. Wij zullen u graag verder helpen.

Route naar ons kantoor