Wanneer schakelt u een letselschade advocaat in?  

Als u letsel opgelopen heeft en dus schade lijdt, dan is dit al vervelend genoeg en heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan juridische kwesties en regeltjes. Een letselschade advocaat is er om u van deze zorgen te verlossen. U kunt u dan concentreren op uw herstel.

Als het letsel beperkt blijft tot wat schaafwonden dan kunt u de schade rechtstreeks met de aansprakelijke verzekeraar af te wikkelen. Maar als uw letsel serieuzer is, denk aan breuken, hersenschudding, whiplash en dergelijke, dan is het inschakelen van een letselschade advocaat de juiste keuze. Maar ook als de aansprakelijkheid niet vast staat en er sprake is van letsel dat niet binnen een paar weken is genezen, is de hulp van een advocaat van groot belang.

Lees hier verder, wanneer heb ik een Letselschade Advocaat nodig

Waar heb ik recht op?

Heeft u letselschade opgelopen door een ander? Dan is de kans groot dat u recht heeft op een letselschade vergoeding. Dat is het moment waar u een letselschade advocaat kunt inschakelen. Op basis van verhaal bespreken we graag met u de situatie en nemen de volgende zaken met u door:

  • Hoe is het ongeval gebeurd?
  • Waar is het gebeurd?
  • Welk letsel heeft u er aan overgehouden?
  • Welke medische behandelingen heeft u gehad?
  • Wat is de situatie thuis en op uw werk?
  • Welke kosten heeft u moeten maken?

Onze advocaat vertelt u aan de hand van deze gegevens meer over de juridische mogelijkheden. Heeft u letsel opgelopen en u wilt uw verhaal vertellen vul da onze claimwijzer in. Dit is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Route naar ons kantoor