aangetekend-mailen-slot-letselschade
Ingrid Romijn
Ingrid RomijnKantoormanager

Aangetekend mailen, wel zo veilig

Breng uw relaties op de hoogte.

Een advocatenkantoor gaat elke dag om met vertrouwelijke informatie. Dan dient de beveiliging van deze informatie optimaal te zijn. Zeker als er gebruik wordt gemaakt van e-mail, wat de normale post steeds meer heeft vervangen. Daarom werkt Slot Letselschade met Aangetekend mailen, zodat ons mailverkeer optimaal beveiligd is. Dat is wel zo veilig voor onze cliënten.

Het veilig versturen van belangrijke documenten is een grote verantwoordelijkheid. Zeker als je werkt met zeer persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Daarom heeft Slot Letselschade ervoor gekozen om gebruik te maken van Aangetekend mailen, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het veilig en vertrouwd versturen van e-mails. Aangetekend mailen neemt veiligheid van het mailen serieus, zoals blijkt uit hun ISO27001-certificaat.

Al hun data wordt in Nederland opgeslagen en ze ondergaan meerdere keer per jaar een veiligheidstest. De via Aangetekend mailen verzonden mails bieden juridische zekerheid conform EU-verordening eIDAS.

Aangetekend mailen wordt o.a. ingezet voor het beveiligd en vertrouwelijk verzenden van overeenkomsten, andere belangrijke en vertrouwelijke informatie en om te verzekeren dat sommige mails niet aan de aandacht ontsnappen. Uw en onze privacy staan daarbij voorop.

Met deze dienst blijven we voorop lopen in het aanbieden van hoogwaardige én veilige dienstverlening, ook als het gaat om de wijze waarop wij met de informatie van onze cliënten en derden omgaan.

Aangetekend mailen, wel zo veilig - Slot letselschade

Ingrid Romijn studeerde rechten in Rotterdam. Ingrid is vanaf 1 september 2007 werkzaam bij Slot Letselschade. Daarvoor werkte ze ruim 12 jaar bij een grote rechtsbijstandverzekeraar. Ingrid is kantoormanager en ondersteunt daarnaast de andere medewerkers in hun respectievelijke praktijken.

Ingrid Romijn

KANTOORMANAGER