De nieuwsbrief van maart 2020
Coen de Koning
Coen de KoningAdvocaat

Slot Letselschade nieuwsbrief maart 2020

Breng uw relaties op de hoogte.

Geachte relatie,

Met deze nieuwsupdate willen wij graag een aantal zaken onder uw aandacht brengen, waaronder onze nieuwe website. Graag vragen wij uw speciale aandacht voor een ingezonden stukje van een cliënt, waarin ze relateert aan wat wij nu meemaken in de Corona-crisis. Wij werden er stil van.
Ten slotte willen we u graag ons blog laten zien. Heeft u zelf een bijzondere ervaring en u wilt die met ons en de lezers delen dan kunt u een gastblog schrijven. Geef het aan ons door.

Ik wens u veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,

Coen de Koning

Onze nieuwe website

Onze nieuwe website Slot Letselschade

Een nieuwe lente, een nieuw geluid, maar vooral een nieuw beeld: onze website is vernieuwd en daar zijn we heel blij mee. Ervaar het zelf. En mocht u vragen hebben of iets tegenkomen wat u niet helemaal duidelijk is laat het weten. Wij horen het graag van u.

Bekijk hier de nieuwe website

Bericht van een cliënt
We hebben het bericht 1 op 1 overgnomen

thuiswerken

Beste Coen,

Het gekke aan deze hele corona situatie is, dat het voor mij niet zoveel heeft veranderd. De overheidsmaatregelen reflecteren mijn beperkte wereldje van de afgelopen jaren, alleen geldt dit nu dus voor de hele wereld: geen werk, geen sport, geen sociale contacten, veel aan huis gekluisterd.

Eigenlijk hoe vele slachtoffers (jouw cliënten) zich altijd al voelen, en waar ze het beste van de situatie (met lichamelijke beperkingen) moeten maken. Misschien / hopelijk een eye opener voor o.a. verzekeraars en interessant onderwerp voor de nieuwsbrief ?

Groet,

Simone

Terechte inperking door de Hoge Raad

Hoge raad uitspraak

Belangrijke en m.i. zeer terechte inperking door de Hoge Raad van de mogelijkheid om in een lopende zaak een rechterswissel toe te passen. Een erkenning (ook) van de toenemende betekenis van de kracht van het gesproken t.o.v. (louter) het geschreven woord.

Lees hier het gehele bericht

De Slot Letselschade Blog

blog Slot Letselschade

Ons team schrijft met enige regelmaat blogs. U kunt deze op onze nieuwe website terugvinden onder het hoofdstuk blog. Wat we erg leuk zouden vinden is als u een blog zou willen schrijven over wat u heeft meegemaakt. Wanneer u een blog wilt schrijven dan ontvangt u van ons een lijstje met aandachtspunten voor het opzetten van een blog.

Ja ik wil graag een blog schrijven

Veelgestelde vragen

Om u van dienst te kunnen zijn hebben we alle veel gestelde vragen
over het onderwerp letselschade verzameld.
Bekijk de FAQ
Coen de Koning Slot Letselschade

Coen de Koning studeerde rechten in Amsterdam aan de UVA en werd in 1994 beëdigd als advocaat. Hij heeft altijd aan de slachtofferkant gewerkt.

Coen probeert altijd buiten de rechter om tot een oplossing te komen, maar als dat niet lukt, dan schroomt hij niet om te procederen. Zo was hij als advocaat betrokken bij een tweetal baanbrekende arresten van de Hoge Raad (Slot/Manege Bergamo en Kooiker/Taxicentrale Nijverdal). Coen heeft veel ervaring met de Wet Deelgeschillenprocedure en is lid van de Denktank Overlijdensschade.

Coen de Koning

ADVOCAAT

Alle specialisten

2020-04-28T11:27:00+00:00

Geef een reactie

Go to Top