nieuwsbrief-mei
Coen de Koning
Coen de KoningAdvocaat

Slot Letselschade nieuwsbrief mei 2020

Breng uw relaties op de hoogte.

Geachte relatie,

Met deze nieuwsupdate willen wij graag een aantal zaken onder uw aandacht brengen, waaronder onze Slot Letselschade Kennisbank. Voorts aandacht voor het medisch dossier en ten slotte willen we met u een blog van Franka Tukker delen. Wellicht dat u deze ook weer deelt met anderen.

Ik wens u veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,

Coen de Koning

Slot Letselschade Kennisbank

Wanneer heb ik een letselschadeadvocaat nodig
Veel slachtoffers hebben vragen over begrippen die in letselschadezaken langskomen. Wij proberen natuurlijk altijd zo helder mogelijk te communiceren, maar toch bleek er soms behoefte aan wat meer achtergrond informatie. Daarom zijn we begonnen met het vullen van een kennisbank. We zijn deze kennisbank aan het vullen met begrippen die onbekend of niet duidelijk zijn. We merken het ook bij onze klanten dat er vragen zijn over bepaalde begrippen, vandaar deze kennisbank.
Bent u ook een begrip tegengekomen dat niet helder is? Laat het ons weten. Wij horen het graag van u en zullen dit dan weer, met uitleg uiteraard, toevoegen aan de kennisbank.
Bekijk hier de kennisbank

Het medisch dossier hoe zit dat?

Medisch dossier
Zorgverleners, zoals huisartsen, tandartsen en specialisten, leggen de medische gegevens van hun patiënten vast in een medisch dossier. De rechten van patiënten en plichten van zorgverleners daarbij zijn wettelijk vastgelegd. Ook in letselschadezaken speelt het medisch dossier een belangrijke rol. Wat zijn uw rechten en mag de verzekeraar zomaar inzage verlangen?
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft wat zaken op een rij gezet. Via onderstaande link kunt u er meer over lezen.
Meer over medisch dossier

Letselschade Blog: Frank Tukker

blog Slot Letselschade

U hoopt het nooit mee te maken maar ook u kunt letselschade oplopen. Bijvoorbeeld door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval in privé, bijvoorbeeld als u door een hond wordt gebeten. Het komt ook voor dat een arts een medische fout maakt bij een behandeling, een verkeerde diagnose stelt of juist een diagnose mist. Jaarlijks worden ongeveer 70.000 nieuwe letselschades aangemeld. Welke rechten heeft u dan en wanneer heeft u een letselschade advocaat nodig?

Deel dit om andere op de hoogte te brengen. Dit kan via de deelfunctie in het blog.
Lees het blog van Franka

Veelgestelde vragen

Om u van dienst te kunnen zijn hebben we alle veel gestelde vragen
over het onderwerp letselschade verzameld.
Bekijk de FAQ
Coen de Koning Slot Letselschade

Coen de Koning studeerde rechten in Amsterdam aan de UVA en werd in 1994 beëdigd als advocaat. Hij heeft altijd aan de slachtofferkant gewerkt.

Coen probeert altijd buiten de rechter om tot een oplossing te komen, maar als dat niet lukt, dan schroomt hij niet om te procederen. Zo was hij als advocaat betrokken bij een tweetal baanbrekende arresten van de Hoge Raad (Slot/Manege Bergamo en Kooiker/Taxicentrale Nijverdal). Coen heeft veel ervaring met de Wet Deelgeschillenprocedure en is lid van de Denktank Overlijdensschade.

Coen de Koning

ADVOCAAT

Alle specialisten

2020-07-01T16:34:39+00:00

Geef een reactie

Go to Top